راهنمای ویدئویی قدم به قدم مراحل Metal Gear Solid V Phantom Pain

26

بازی “Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“، یک بازی ویدئویی، مخفی کاری، اکشن و ماجراجویی است که توسط شرکت “Kojima Productions” توسعه داده شده و توسط شرکت اصلی کونامی یعنی “Konami” منتشر شد. کاگردان و نویسنده این بازی جذاب و زیبا، آقای “Hideo Kojima | هیدئو کوجیما” می باشد. این بازی، امروز توسط تیم بزرگ Full Unlocked برای رایانه شخصی منتشر شد. این بازی قرار بود امروز برای PS3, PS4, XB360 و XB1 منتشر شود و شد. این بازی، یازدهمین بازی از سری بازی های جذاب “Metal Gear | متال گیر” است و اولین نسخه از این سری بازی هایی است که بر مبنای دنیای آزاد ساخته شد.
رویداد و داستان این بازی، بعد از نسخه ی قبلی خود یعنی “Metal Gear Solid V: Ground Zeroes | متال گیر سالید 5، گراند زیرور” می باشد. داستان این بازی در سال 1984، به دنبال رئیس مزدوران آن دوران یعنی “Venom Snake | ونوم اسنیک” روایت می شود که ریست رفتن به آفریقا و افغانستان را در میان جنگ شوروی در افغانستان کرده بود تا انتقامش را از افرادی که افرادش را به یک باره با خاک یکسان کرده بودند، بگیرد و خودش هم نزدیک بود در این میان از بین برود (کل شخصیت بازی ها یکم مخشون تاب داره، خوب افرادت مردن به درک، جون خودت رو بگیر و برو که تو رو نکشن دیگه)
در این نسخه، بازیکن کنترل شخصیت اصلی یعنی ونوم اسنیک که با نام “Big Boss | بیگ باس | رئیس بزرگ” شناخته می شود را در محیط بسیار بزرگ بر عهده دارد.

 

• ویدئو آموزش(لینک مستقیم) : 

مرحله اول : Awakening

مرحله دوم: Dimond Dogs

مرحله سوم: A Hero’s Day

مرحله چهارم: C2W

مرحله پنجم: Over The Fence

مرحله ششم: Where Do The Bees Sleep

مرحله هفتم: Red Brass

مرحله هشتم: Occupation Forces

مرحله نهم: BackUp, Back Down

مرحله دهم: Angel With Broken Wings

مرحله یازدهم: Cloaked in Silence

مرحله دوازدهم: HellBound

مرحله سیزدهم: Pitch Dark

مرحله چهاردهم: Lingua Franca

مرحله پانزدهم: Footprints of Phantoms(پیدا نشد ! اگر شما دارید لطفا برایمان بفرستید)

مرحله شانزدهم: Traitors’ Caravan

مرحله هفدهم: Rescue The Intel Agents

مرحله هجدهم: Blood Runs Deep

مرحله نوزدهم: On The Trail

ویدئو ها در حال بارگذاری میباشند لطفا منتظر باشید

26 دوست دام
منبع :

مدیریت و موسس مجموعه وی گیم، طراح گرافیک و گیمر

گفتگو ها26 دیدگاه

  1. سلام
    دوستان من در یکی از مراحل side ops که باید dr emmerich نجات مدادم اخر مرحله که داشتم از دست ربات skull face فرار می کردم یک دفعه مرحله تموم شد الان نمی دونم که باید چه کار کنم
    لطفا کمک کنید

    • بهد از اینکه رباتو شکست دادید ( اسپویلر ) : باید Skull face رو بکشید. کات سینی نشون داده میشه و بعدش شما به سراغش میرید. اگر بعد از اینکه مرحله تموم شد هیچ اتفاقی نیفتاد بهتونئتوصیه می کنم از اول مرحله برید یا اگرم رو PC بازیرو با کرک بازی می کنید شاید اشکال از اون باشه.

  2. سلام اسنیک شاخش بزرگ شده و لباسش و صورتش پرخونه و هرچش حموم میرم پاک نمیشه البته ادم کشی هم گزاشتم کنار چون یه جا خوندم ادم زیاد کشتن باعث این میشه و اصلا فرقی نکرده لطفا کمک کنید

    • درسته. اگر تو بازی زیاد آدم بکشید و کلا خشن بازی کنید شاخ اسنیک بزرگ تر میشه و لباس و صورتش هم خونی میشه و متاسفانه دیگه راهی برای برگردوندنبه وضعیت اولش ندارید مگر اینکه بازی رو از ابتدا شروع کنید

  3. سلام می خواستم بپرسم تو مرحله ی 20 باید چجوری باید جلوی اون آتیشی رو بگیریم ومرحله رو تموم کنیم؟

    • می تونید به سمت تانکر گاز برید و اونو به سمتش بکشونید و بد با راکت لانچر تانکرو منفجر کنید که باعث میشه سریع تر از بین بره یا می تونید با استفاده از تانکرهای آبی که تو محیط هست کم کم باعث ضعیف شدنش بشید.

  4. سلام
    دوتا سوال داشتم.
    اول اینکه تو این بازی بخشی وجود داره که بشه تو اسلحه ساخت یا اسلحه هارو شخصی سازی کرد؟
    مثلا واسه کلت صدا خفه کن گذاشت.
    دومی هم اینکه چطوری میشه بالون رو آپگرید کرد؟

    • سلام.
      بله. میشه سلاح هارو شخصی سازی کرد و بنا به نیاز دوریبن یا صداخفه کن یا لیزر روشون نصب کرد که برای اینکار باید اول بخش تحقیق و توسعه پایگاه مادر رو آپگرید کنید تا براتون تجهیزاتو بسازه.بعد قبل از انجام هر ماموریت، تجهیزاتتونو انتخاب و شخصی سازی کنید.
      برای آپگرید فوتون هم باز باید بخش تحقیق و توسعه رو آپگرید کنید. هر چه قدر فوتونتون آپگریدتر باشه می تونین اجسام سنگین تری رو باهاش بلند کنین.

  5. دوست عزیز فیلم هارو از جاهای دیگه جمع آوری کردیم و خودمون اونهارو درست نکردیم پس در کیفیت و میزان راهنمایی اونها هم دخیل نیستیم.
    در پست قبلی به طور جامع به نحوه ی رد کردن مرحله و مامورت های اصلی و فرعی اون اشاره کردم که مثل اینکه مورد توجهتون قرار نگرفته.
    موفق باشید.

  6. سلام من یه سوال داشتم این دختر رو چطور باید دوست خودمون بکنیم همون اون تک تیر اندازه رو که تو مرحله یازده باهاش میجنگیم باید برگردیم مرحله ی یازده و نکشیمش بعد ببریمش با خودمون تو هلیکوپتر

    • سلام دوست عزیز

      بله در اون مرحله شما دو گزینه دارین یا میتونین دختر رو بکشین و دیگه نمیبینش و یا اینکه نکشی و تو بعضی مراحل ازش استفاده کنی (پیشنهاد میشه نکشیش چون خیلی لازم میشه )

  7. سلام من تو این مرحله ی 15 موندم که باید با بالن کامیون رو بفرستی هوا بالنم ضعیفه باید اپدیت کنمش میدونم غیر از این راه راه دیگه ای وجود نداره ممنون از سایت خوبتون

      • محمد جواد رخشانی

        درود، آقا شایان بنده فکر می‌کنم که شما راه های تکمیلی دیگه رو تکمیل نکردید و برای همین نمیتونید وارد “مرحله”ی بعدی بشین. اگه فکر میکنید که تمامی کار هارو انجام دادید و همه‌ی وسایلتون آپدیت شده، به ما اطلاع بدین تا یکبار دیگه بازی و اون قسمتی که شما درش گیر کردی رو بررسی کنیم.
        باتشکر از شما.

          • اول از هر چیز باید هدف ماموریت که از بین بردن Walker Gear ها هست رو انجام بدید که البته بهتره با فولتن استخراجشون کنید چون یکی از اهداف فرعی ماموریت اینه که هر 4 Walker Gear رو استخراج کنی.
            بعد می تونی 2 تا از زندانی هارو هم با فولتن بفرستی برن پایگاه مادر و فرستادن کامیون جزو مراحل فرعیه.
            برای راحت تر کردن کارت می تونی ماموریت رو تو تاریکی شب انجام بدی و به عنوان همراه D-D رو ببری .
            اگر فولتن رو آپگرید Cargo 2 نکردی مهم نیست، به جاش با یه راکت لانچر می تونی WG هارو بترکونی.

  8. سلام من مرحله دهم رو رفتم و تموم کردم اما بعد از اون دیگه هیچ مرحله ای برام نمیاره و مراحل فرعی رو اصلا نرفتم باید مراحل فرعی برم یا چیز دیگه ؟

  9. در مر حله یازده که آون خانواده رو دستگیر کردیم و بردیم به پایگاه باید در پایگاه چه کار کنیم؟

    • محمد جواد رخشانی

      سلام ، بعد از این باید به مرحله بعدی بروید ، زیرا دیگر مرحله پایان یافته است .

پاسخ دهید